Üdvözöljük a KERI weboldalán!
Tekintse meg weboldalunkat, és kövesse a facebook.com
/makokeri oldalunkat!
OSZTV
2019

Támogatóink


Felnőttoktatás
Induló képzéseink a
2019/2020-as tanévben
TÁMOP 3.2.9
Köztünk élő történelem

delmagyar.hu

Interjúk 1956-ról és a román felkelésről

A Makói Oktatási Központ Szakképző Iskola és Kollégium az Audiovizuális emlékgyűjtés (TÁMOP 3.2.9/B-08/2 számú) pályázaton nyertes intézményként megkezdi munkáját. A pályázat nyitó rendezvényére 2010. szeptember 6-án kerül sor az Erdei Ferenc Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola tornatermében. A nyitó rendezvényre mindenkit szeretettel várunk!

A Makói Oktatási Központ Szakképző Iskola és Kollégium nyertes TÁMOP - 3. 2. 9 pályázatában dolgozó pedagógusok 75 riportot készítenek a diákok által felkutatott riportalanyokkal. A pályázat megvalósításához szükséges szakmai tudást a tanulók irányítását végző pedagógusok továbbképzéseken sajátították el. A pályázatban az Erdei Ferenc Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola és a Galamb József Szakiskola 6 pedagógusa 24 diákkal dolgozik.

Az „Audiovizuális emlékgyűjtés” a tanulóknak a középiskolában szerzett elméleti tudását kívánja bővíteni a történelmet megélt emberek, adatközlők személyes élményeivel. A múlt értékeinek összegyűjtése, reális értékelése, megőrzése a célunk.

Képek

Szeretettel meghívjuk a kedves érdeklődőket a KÖZTÜNK ÉLŐ TÖRTÉNELEM Audiovizuális emlékgyűjtés (TÁMOP 3.2.9/B-08/2 számú) projekt záró rendezvényére.
Időpont: 2011. július 29.
Helyeszín: Erdei Ferenc Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola aulája


Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Návay Lajos Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma