SZC logo

Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum

OM kód: 203039/007 | 6900 Makó, Posta u. 4-6

Intézmény logo

Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium

 • Hírek
 • Közérdekű adatok
 • Órarend
 • KRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2023. szept. 1.


admin

  Kitüntetések

  Gratulálunk Kincses Tímeának, a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum főigazgatójának aki a Csongrád-Csanád Vármegye Közneveléséért Díjat vehette át nemzeti ünnepünk alkalmával, és Nagy János mérnök-tanárnak, aki a Magyar Ezüst Érdemkereszt elismerésben részesült!

  Kitüntetések

  Nagy János egész eddigi életét az elektronika iránti szeretete határozta meg, nemcsak olthatatlan kíváncsisága, de tudásának átadásának szándéka is példamutató.  Sokszor kérdezik őt távközlésről, űrtechnikáról, melyeknek tapasztalt mérnöke és szakértője. A felnőttképzésben is részt vesz, ahol a villanyszerelő képzésben oktatja az elektrotechnikával kapcsolatos tárgyakat. Minden órájáról élményekkel gazdagodva lépnek ki a hallgatói.

  Kincses Tímea főigazgató szakmai tevékenységét, vezetői gyakorlatát a hivatástudat, alapos felkészültség és igényesség, szemléletmódját az eredményorientáltság jellemzi. Világos fejlődési irányt, reális célokat határoz meg, melyet sikeresen megvalósít a rábízott közösséggel.

  Csongrád-Csanád Vármegye 8 szakképző intézménye főigazgatójaként elkötelezett a szakképzés fejlesztése, az iskolák módszertani megújulása, a magas színvonalú munkavégzés iránt.

  Kiváló kapcsolatot ápol a térség vállalkozóival, együttműködik a szakképzés szakmai szervezeteivel, a duális képzés széleskörű megvalósítását szorgalmazza.

  Vallja, hogy a környezettel is nevelünk, ezért megkeresi és valóra váltja azokat a lehetőségeket, amellyel optimális tanulási környezetet teremthet.

  Mindig szem előtt tartja szakmai fejlődését, számos továbbképzésen vett részt, tudását az intézményi közösség szolgálatába állítja.

  Intézményfejlesztési szakértőként, mentorként számos intézménynek nyújtott támogatást a szervezeti célok élérése érdekében.

  Számtalan iskolában segített közoktatási szakértőként, szaktanácsadóként, minősítő szakértőként, tanfelügyelőként, jelentős szerepet játszva a képzési színvonal emeléseben.

  Jelen pillanatban több szakképzési centrum minőségfejlesztési munkájában vesz részt minőségügyi szakértőként.

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Covid oltás

  Covid oltás

  Egész Európában és hazánkban is már az új koronavírus delta vírusvariánsa terjed. Ezt a – korábban indiainak nevezett – vírusmutánst tavaly decemberben azonosították, majd idén márciusban minősítették kiemelt kockázatúnak. A delta vírusmutáns fertőzőbb, gyorsabban terjed és az eddigi jellemző tünetek mellett allergiaszerű tüneteket is okoz. A vírusmutáns a még beoltatlanokra jelenti a legnagyobb veszélyt, ezért őket a védőoltás felvételére biztatjuk.

  2021. okt. 8.


  admin

  Cégek piaca

  Cégek piaca

  Köszönjük partnereinknek, hogy a Cégek piaca rendezvényünkön részt vettek.

  2021. okt. 22.


  admin

  Nyílt nap

  Nyílt nap

  Betekintést nyerhetnek képzéseinkbe,  illetve válaszokat kaphatnak kérdéseikre!

  2021. nov. 3.


  admin


  Partnereink

  • Szakmák éjszakéja
  • IKK
  • Határtalanul
  SZC logo

  Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum


   • Intézmény logo
   • Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium

    6900 Makó, Posta u. 4-6

   • Telefon: A Bajza utcai épülete telefonszáma: 06-62-212-157

    E-mail: kerititkarsag@gmail.com

    OM azonosító: 203039/007

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/002475;E/2020/000182


   2023Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium