SZC logo

Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum

OM kód: 203039/007 | 6900 Makó, Posta u. 4-6

Intézmény logo

Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokÓrarendKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2023. szept. 1.


admin

  Kitüntetések

  Gratulálunk Kincses Tímeának, a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum főigazgatójának aki a Csongrád-Csanád Vármegye Közneveléséért Díjat vehette át nemzeti ünnepünk alkalmával, és Nagy János mérnök-tanárnak, aki a Magyar Ezüst Érdemkereszt elismerésben részesült!

  kitüntetések

  Nagy János egész eddigi életét az elektronika iránti szeretete határozta meg, nemcsak olthatatlan kíváncsisága, de tudásának átadásának szándéka is példamutató.  Sokszor kérdezik őt távközlésről, űrtechnikáról, melyeknek tapasztalt mérnöke és szakértője. A felnőttképzésben is részt vesz, ahol a villanyszerelő képzésben oktatja az elektrotechnikával kapcsolatos tárgyakat. Minden órájáról élményekkel gazdagodva lépnek ki a hallgatói.

  Kincses Tímea főigazgató szakmai tevékenységét, vezetői gyakorlatát a hivatástudat, alapos felkészültség és igényesség, szemléletmódját az eredményorientáltság jellemzi. Világos fejlődési irányt, reális célokat határoz meg, melyet sikeresen megvalósít a rábízott közösséggel.

  Csongrád-Csanád Vármegye 8 szakképző intézménye főigazgatójaként elkötelezett a szakképzés fejlesztése, az iskolák módszertani megújulása, a magas színvonalú munkavégzés iránt.

  Kiváló kapcsolatot ápol a térség vállalkozóival, együttműködik a szakképzés szakmai szervezeteivel, a duális képzés széleskörű megvalósítását szorgalmazza.

  Vallja, hogy a környezettel is nevelünk, ezért megkeresi és valóra váltja azokat a lehetőségeket, amellyel optimális tanulási környezetet teremthet.

  Mindig szem előtt tartja szakmai fejlődését, számos továbbképzésen vett részt, tudását az intézményi közösség szolgálatába állítja.

  Intézményfejlesztési szakértőként, mentorként számos intézménynek nyújtott támogatást a szervezeti célok élérése érdekében.

  Számtalan iskolában segített közoktatási szakértőként, szaktanácsadóként, minősítő szakértőként, tanfelügyelőként, jelentős szerepet játszva a képzési színvonal emeléseben.

  Jelen pillanatban több szakképzési centrum minőségfejlesztési munkájában vesz részt minőségügyi szakértőként.

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Élelmiszer - eladó képzés

  Élelmiszer - eladó képzés

  Élelmiszer - eladó képzés Makón a KERI-ben!

  2024. júl. 10.


  admin

  Tájékoztató

  Tájékoztató

  Tájékoztató

  2024. júl. 7.


  admin

  Szeptemberben induló képzéseink

  Szeptemberben induló képzéseink

  Egy jó szakma biztos megélhetést jelent!

  2024. júl. 4.


  admin


  Partnereink

  SZC logo

  Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum


  Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium

  6900 Makó, Posta u. 4-6

  Telefon: A Bajza utcai épülete telefonszáma: 06-62-212-157

  E-mail: kerititkarsag@gmail.com

  OM azonosító: 203039/007

  Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/002475;E/2020/000182


  2024Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium